![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
22. 02. 2008 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kubánský čajový punč: Čaj, spolu s umletými hřebíčky spaříme a necháme asi 4 minuty vyluhovat, promícháme a slijeme. Přidáme ovocné štávy, pokrájený ananas, podle chuti osladíme a přivedem do varu. Nalijeme do vyhřátých . ... …více»
|
![]() |
22. 02. 2008 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kozlův fizz: Ve sklenici na stopce smícháme gin a cukrovou štávu, dolijeme světlým Kozlem v odpovídající teplotě. Na závěr ozdobíme plátkem citonu. ... ... …více»
|
![]() |
22. 02. 2008 Nápoje Žádné hodnocení
Příprava receptu Frappé se zmrzlinou: Do shakeru (můžeme použít i zavařovací sklenici) dáme kávu, cukr a zalijeme trochou vody. Chvíli třepeme až se nám vytvoří pěna, tu potom nalijeme do vyšší sklenice, přidáme kus zmrzliny a dolijeme ml ... …více»
|
![]() |
22. 02. 2008 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Domácí radler: Citrusy důkladně omyjte s pomocí kartáčku, nakrájejte na dílky a dejte do džbánu odpovídající velikosti. Zalijte pivem, citronovou limonádou, přidejte led a promíchejte. ... ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Baileys s ledovými kaštany: Do smetany rozlámeme nadrobno ledové kaštany a hořkou čokoládu a zahříváme. Necháme chvilku probublat. Necháme vychladnout a poté přidáme Salko a rozmícháme dohladka. Na závěr dolijeme rum dle chuti. ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tatranský grog: Do hrnce nebo skleněné konvice vlijeme víno, přidáme trochu citrónové kůry, citrónovou šťávu, skořici a hřebíčky. Pomalu zahříváme, ale nevaříme, aby se neodpařil alkohol. Do skleniček dáme ... ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Aromatický čaj: Ve větším hrnci smícháme vodu, cukr, hřebíček a skořici. Mícháme a přivedeme k varu. Odstavíme z plotny a ihned přidáme čajové sáčky. Přikryjeme poklicí a luhujeme 4 minuty. Scedíme a přimícháme pome ... …více»
|
![]() |
20. 02. 2008 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jahuládka: Všechny ingredience smícháme v šejkru. Můžeme přidat kostku ledu. Je to dobré babské pití. ... ... …více»
|
![]() |
20. 02. 2008 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Borůvkový shake: Pro pozdější použití si z 250 g borůvek odložte 2 lžíce borůvek, ostatní - částečně rozmražené - promíchejte s cukrem. Vidličkou je lehce rozmačkejte a rozmixujte s podmáslím. Do 6 větších sklenic ... ... …více»
|
![]() |
20. 02. 2008 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zázvorový nápoj: Kousek zázvoru oškrábeme (asi tak 2 cm). Nakrájíme na plátky. Do 1 litru vody dáme zázvor, 1 celou skořici, 2 hřebíčky. Povaříme asi tak 20 až 30 min. Po zchladnutí přidáme med a pár kapek citronu pod ... …více»
|