![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
3. 10. 2007 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zimní dovolená ve skleničce: Smíchat ananasovou šťávu s banánovám likérem. Nalít do nádobky na 14 ledových kostek a nechat směs zmrznout nejméně po 2 hodiny.
Do mixéru vložit kokosový rum a 7 zmrzlých kostek pro každého . Rozmix ... …více»
|
![]() |
3. 10. 2007 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šerbet z kiwi: Kiwi oloupeme a dužinu propasírujeme nebo rozmixujeme. Smícháme ji s cukrem, citronovou šťávou a vínem. Během mrazení několikrát promícháme. Sklenice naplníme šerbetem z kiwi, okraje sklenic ozdobíme plátkem kiwi a …více»
|
![]() |
3. 10. 2007 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vlčí pracka: Smíchat vodku se šťávou a dát do chladničky. Před podáváním naplnit sklenici ledem, zatřepat koktejlem Vlčí pracka a nalít jej na led.
…více»
|
![]() |
3. 10. 2007 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hurikán z new orleans pro mardi gras party: Do vysoké sklenice na krátké nožičce vložit rozdrcený led. Rum smíchat s obojí šťávou a nalít na led. Ozdobit pomocí 1/4 plátku pomeranče a maraskinovou třešničkou.
... …více»
|
![]() |
3. 10. 2007 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Erotická pecka: Vše promícháme, nejlépe v šejkru, vlijeme do koktejlových sklenic a vhodíme led. Po vypití nápoje Erotická pecka rozkoušeme feferonku. …více»
|
![]() |
3. 10. 2007 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mlžný opar: Vše dáme do šejkru, řádně protřepeme a Mlžný opar nalijeme do sklenky.
…více»
|
![]() |
3. 10. 2007 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Koktejl monacké princezny: Do široké sklenice na šampaňské dáme 1 kostku ledu, 1 kolečko citronu bez kůry, zalijeme lžičkou pomerančové šťávy, lžičkou griotky, 2 lžičkami ginu a koktejl monacké princezny dolijeme dobře vychlazeným sektem.
…více»
|
![]() |
3. 10. 2007 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rampouch: Do skleničky na šampus nalít likér a potom vychlazený sekt. Nápoj Rampouch hned servírujeme.
…více»
|
![]() |
3. 10. 2007 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Osvěžující nápoj: Kefír vlijeme do vysoké nádoby, banán rozmixujeme nebo rozmačkáme vidličkou a hned vmícháme do kefíru. Přidáme rakytníkovou šťávu a dolijeme šťávou hroznovou. Před podáváním osvěžující nápoj mírně vychladíme …více»
|
![]() |
3. 10. 2007 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Irský punč: Citrusový šerbet necháme trochu povolit v chladničce, asi 1-2 hodiny před přípravou. Smícháme šerbet se sodovkou v míse na bowli nebo ve velké skleněné míse a ručním elektrickým šlehačem, při střední ... …více»
|