![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
2. 10. 2007 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tahiti natural: Do sklenky vložíme 3 - 4 kostky ledu, přes led nalijeme sirup, džus a dolijeme vodou. Nápoj Tahiti natural ozdobíme řezem ananasu a hroznem rybízu. …více»
|
![]() |
2. 10. 2007 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Valencia: Šejkr naplníme do 1/3 ledem, vyfrapujeme, přidáme brandy a šťávu, krátce prudce promícháme, nalijeme do vyfrapované skleničky a dolijeme sektem. Nápoj Valencia ozdobíme koktejlovou třešinkou.
…více»
|
![]() |
2. 10. 2007 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Xaviera: Šejkr naplníme do poloviny drceným ledem, přidáme tekutiny, krátce prudce protřepeme, scedíme do vyfrapované sklenice a nápoj Xaviera ozdobíme řezem pomeranče a koktejlovou třešinkou.
…více»
|
![]() |
2. 10. 2007 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zorro 1986: Vysokou sklenici naplníme do poloviny ledem, vychladíme. Šejkr naplníme do poloviny ledem, vyfrapujeme, prudce protřepeme alkoholické přísady a džus a přelijeme do sklenice, dolijeme tonikem a ozdobím ... …více»
|
![]() |
2. 10. 2007 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Višeň v čokoládě: Do šampaňské flétny vložíme višně, nalijeme čokoládový likér, přidáme dvě kostky ledu, přes led nalijeme griotku a nakonec opatrně bílý rum, ozdobíme strouhanou čokoládou. Višeň v čokoládě hned …více»
|
![]() |
2. 10. 2007 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Milvea: Šejkr naplníme do poloviny ledem a vyfrapujeme, přidáme tekutiny, protřepeme a scedíme do vyfrapovaného poháru. Nápoj Milvea ozdobíme řezem banánu.
…více»
|
![]() |
2. 10. 2007 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Greenhorn: Šampaňskou flétnu naplníme skoro po okrajledovou drtí, na ni nalijeme peprmintový likér, přidáme citrónovou šťávu a Rapid bitter, zastříkneme pomerančovou kůrou a ozsobíme řezem citrónu a koktejlovou ... …více»
|
![]() |
2. 10. 2007 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ultramarin: Do šampaňské flétny nalijeme curacao, dolijeme sektem a ozdobíme jahodou nebo kuličkou hroznového vína. Nápoj Ultramarin hned servírujeme. …více»
|
![]() |
2. 10. 2007 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ovocná ledová limonáda: Vodu, ochucenou ovocným sirupem, vlijeme do tvořítek ledu a necháme zmrznout. Kostky pak vyjmeme a dáme do připravených pohárů, asi 4 do každého. Na ně vložíme pokrájené míchané ovoce, zakapeme citrón ... …více»
|
![]() |
2. 10. 2007 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu 100% ecstasy: Šejkr naplníme do poloviny nahrubo drceným ledem. Přidáme uvedené ingredience a prudce protřepeme, nápoj scedíme do vyfrapovaného poháru a přidáme kostku ledu. ... …více»
|