Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
22. 03. 2009 Nápoje
Příprava receptu Samba Egg Nogg: Do šejkru dáme led, přidáme ostatní ingredience a protřeseme do pěny.
Nalijeme přes sítko do sklenice a ihned podáváme se slámkou. ... ... …více»
|
22. 03. 2009 Nápoje
Příprava receptu Rychlá bowle paní George: Do 1 l velkého džbánu hodíme několik kostek ledu.
Přidáme na kousky pokrájené broskve jahody, ananas.
Přilijeme víno, rum a sirup.
Přisypeme koření na svařené víno a vše
dobře promícháme.
Dolijem ... …více»
|
22. 03. 2009 Nápoje
Příprava receptu Rybízový cobbler: Šťávy s cukrovým sirupem lehce promícháme v míchací sklenici.
Pak je nalijeme do ledem naplněné sklenice.
Přidáme brčko a dlouhou koktejlovou lžíci.
Povrch nápoje ozdobíme rybízem a posypeme cukrem ... …více»
|
22. 03. 2009 Nápoje
Příprava receptu Nanukový koktejl: Čerstvé jahody očistíme a podle potřeby rozpůlíme nebo rozčtvrtíme.
Do mixéru dáme jahody, přilijeme mléko a rozmixujeme. Potom přidáme nanukový dort a znovu rozmixujeme.
Nanukový koktejl nalijeme d ... …více»
|
21. 03. 2009 Nápoje
Příprava receptu Domácí Baileys z Calvadosu: Salko vaříme 1 hodinu v tlakovém hrnci (nebo dvě hodiny v normálním) a pak necháme vystydnout. Po vychladnutí otevřeme a obsah přendáme do hrnce. Postupně přidáváme šlehačku a Calvados nebo rum. Důkla ... …více»
|
21. 03. 2009 Nápoje
Příprava receptu Ruský fiz: Do šejkru vložíme led a přilijeme citrónovou šťávu, vodku a malinový cukrový sirup.
Důkladně protřepeme a pak nalijeme přes barové sítko přibližně do poloviny koktejlové sklenice.
Sklenici doplníme ... …více»
|
21. 03. 2009 Nápoje
Příprava receptu Rumový cooler: Do šejkru vložíme led.
Přilijeme ostatní ingredience kromě sody.
Dobře protřeseme a nalijeme přes sítko do sklenice.
Sklenici dolijeme sodou a podáváme s brčkem. ... ... …více»
|
21. 03. 2009 Nápoje
Příprava receptu Rosita: Vysokou sklenici téměř naplníme ledovou tříští.
Nalijeme tequilu, Campari, dry a rosso vermuty a přidáme trošku hořké /bitters/.
Důkladně promícháme a podáváme se spirálkou citrónu a slámkou. ... ... …více»
|
21. 03. 2009 Nápoje
Příprava receptu Robinson: Do míchací sklenice vložíme několik kostek ledu.
Nalijeme ananasový džus, dry vermut a brandy.
Mícháme tak dlouho, dokud nám směs nezpění.
Přecedíme do sklenice. ... ... …více»
|
21. 03. 2009 Nápoje
Příprava receptu Ritz Bar fizz: Do vychlazené sklenice nalijeme ananasový a grapefruitový džus.
Dolijeme šampaňským a přidáme lžičku grenadiny.
Zdobíme výhonkem máty a višní na tyčince. ... ... …více»
|