![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
7. 09. 2007 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Velouté: Tekutiny promícháme v šejkru s ledem. Přes sítko přelijeme do sklenky a ozdobíme koktejlovou třešničkou. Velouté hned servírujeme.
…více»
|
![]() |
7. 09. 2007 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Václav v.: Do vinné sklenky dáme několik kostek ledu, nalijeme tekutiny a zamícháme. Nápoj Václav v. ozdobíme plátkem pomeranče.
…více»
|
![]() |
7. 09. 2007 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uragán: Šejkr naplníme ledem, přidáme tekutiny a protřepeme. Přes sítko nalijeme do koktejlové sklenky a zastříkneme citronovou kůrou. Uragán hned podáváme. …více»
|
![]() |
7. 09. 2007 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Údolí auge : Calvados s mlékem zahřejeme a před varem přidáme žloutek utřený s cukrem. Dobře promícháme a slijeme do nahřáté sklenky. Údolí auge hned podáváme.
…více»
|
![]() |
7. 09. 2007 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jelínkovy parohy: Tekutiny kromě grenadiny protřepeme v šejkru. Slijeme do tumbleru s několika kostkami ledu a opatrně nalijeme grenadinu. Nápoj Jelínkovy parohy ozdobíme plátky citronu a kiwi a koktejlovou třešní …více»
|
![]() |
7. 09. 2007 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čaj s medem : Necháme uvařit vodu. Horkou vodou přelijeme čaj či čajové sáčky a necháme vyluhovat asi 5 minut. Sypaný čaj poté ocedíme, sáčky stačí vytáhnout. Čaj rozlijeme do 4 hrníčků a každý osladíme lžičkou medu (podle chuti …více»
|
![]() |
7. 09. 2007 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bermuda Bronx: Všechny ingredience protřepeme s ledem v šejkru. Přecedíme do tumbleru s několika kostkami ledu. Bermuda bronx hned podáváme.
... …více»
|
![]() |
6. 09. 2007 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Malinová slivovice: Do vychlazené sklenky na víno dáme dvě kostky ledu, sirup, slivovici a dolijeme sodou. Malinovou slivovici ozdobíme malinou.
…více»
|
![]() |
6. 09. 2007 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Černý baron : Slivovici, cukrový sirup a citronovou šťávu protřepeme s ledem v šejkru. Slijeme do tumbleru, doplníme colou a ozdobíme plátkem citronu. Černý baron se hned podává.
…více»
|
![]() |
6. 09. 2007 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Crush arrow : Tekutiny protřepeme s ledem v šejkru a slijeme do tumbleru. Crush arrow hned podáváme.
…více»
|