![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
4. 09. 2007 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pomsta za orál: Vezmeme do úst napřed panáka Baileys a potom citrónovou šťávu, tak, aby se obojí smíchalo v ústech. ... …více»
|
![]() |
4. 09. 2007 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Aqua de sandía: Z melounu odstraníme slupku a jadérka, dužinu rozmixujeme. Ve velké nádobě smícháme dužinu s vodou, případně dosladíme cukrem podle chuti a nakonec přidáme led.
... …více»
|
![]() |
4. 09. 2007 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Portské s pomerančem: Hřebíčky zapícháme do umytého pomeranče a pečeme v troubě na nejnižší teplotě cca 30 minut, upečený pomeranč nakrájíme na čtvrtky a dáme do hrnce, přelijeme portským, přidáme nové koření, med a trochu ... …více»
|
![]() |
4. 09. 2007 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Absinth heaven: V panáku absintu necháme máčet několik lístků čerstvé máty, přikapem vodku a trochu vermutu, necháme několik minut uležet a absinth heaven pak podáváme. …více»
|
![]() |
4. 09. 2007 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Acapulco: Do mixéru vložíme led a všechny ingredience. Vše důkladně promixujeme a nalijeme do předem vychlazené sklenky. Potom můžete sklenku s nápojem Acapulco ozdobit spirálou pomerančové kůry či olivou.
…více»
|
![]() |
4. 09. 2007 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tropical rain: Do sklenice s ledem nalijeme Curacao, pomerančový džus a doplníme mattonkou. Topical rain hned podáváme. …více»
|
![]() |
4. 09. 2007 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Springtime: Tekutiny promísíme v šejkru, nalijeme do sklenice na ledovou tříšť a ozdobíme kouskem ananasu a koktejlovou třešinkou. Springtime hned podáváme. …více»
|
![]() |
4. 09. 2007 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu K.g.b.: Ingrediience navrstvíme v uvedeném pořadí do sklenky s ledem. K.g.b. hned podáváme.
…více»
|
![]() |
4. 09. 2007 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kabar: Do tumbleru vložíme několik kostek ledu a nalijeme předepsané suroviny v uvedeném pořadí. Nápoj kabar ozdobíme ananasovým řezem. …více»
|
![]() |
4. 09. 2007 Nápoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krvavý pomeranč: Tekutiny promíchat v šejkru, nalít do sklenice a dozdobit čtvrtkou citronu. Krvavý pomeranč hned podáváme. …více»
|