![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
3. 12. 2007 Ostatní
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šneci v těstíčku: Připravené šneky dáme marinovat solí, pepřem, kayenským pepřem a česnekem. Zlehka je opečeme na másle, dáme vychladnout, namáčíme v těstíčku a smažíme v rozpáleném tuku do zlatova. Osušit na ubrousku. ... …více»
|
![]() |
3. 12. 2007 Ostatní
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šneci ze Štýrska: Čerstvé uvařené šneky nebo šneky z konzervy dáme okapat. Na kastrolku rozehřejeme máslo, rozškvaříme na něm na kostičky nakrájenou slaninu, zpěníme jemně nasekanou petrželku a cibuli a přidáme strouha ... …více»
|
![]() |
30. 11. 2007 Ostatní
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Nočky: Vše pořádně promíchejte a lžicí tvořte noky. Vařte asi 2 minuty ve vroucí... ... …více»
|
![]() |
30. 11. 2007 Ostatní
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Gratinovaný sýr s křenovo-brusinkovou tatarskou omáčkou a křupavou marinovanou zeleninou: Sýr okořeníme a dáme péci do trouby, křen nastrouháme, přidáme nakládané brusinky a trochu tatarské omáčky. Nakládanou zeleninu můžeme podle chuti ještě dochutit. Na talíř dáme... ... …více»
|
![]() |
30. 11. 2007 Ostatní
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Celozrnný toast s vejcem: Vejce umícháme na mléce v pánvi. Okořeníme, trochu osolíme. Chléb namažeme Ramou, jeden plátek poklademe okurkou, navršíme míchaná vejce a přikryjeme druhým plátkem. Přitlačíme a jíme... ... …více»
|
![]() |
30. 11. 2007 Ostatní
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Celozrný toast s vejcem: Vejce umícháme na mléce v pánvi. Okořeníme, trochu ososlíme. Chléb namažeme Ramou, jeden plátek poklademe okurkou, navršíme míchaná vejce a přikryjeme druhým plátkem. přitlačíme a zabalíme do fólie. ... …více»
|
![]() |
29. 11. 2007 Ostatní
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sladké pletýnky: Vypracujeme si kynuté těsto, necháme pořádně nakynout. Pak uždibujeme kousky, vyválíme tenké válečky, které pak po třech splétáme do malých pletýnek. Dáme na plech, potřeme rozšlehaným vejcem. Po vynd ... …více»
|
![]() |
25. 11. 2007 Ostatní
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Domácí vinný ocet: Směs promícháme a nalejeme do sklenic.
Používáme při vaření červeného zelí, do salátů a pod.
Levné a dobré. ... ... …více»
|
![]() |
25. 11. 2007 Ostatní
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bratislavské topinky: Slaninu nakrájenou nadrobno rozpustíme na pánvičce a zpěníme na ní nakrájenou cibuli. Přidáme pokrájené papriky a rajčata a dusíme. Pak přidáme na tenká kolečka nakrájenou klobásu, protlak a pálivou p ... …více»
|
![]() |
24. 11. 2007 Ostatní
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kreolské koření na jakékoliv maso: Dobře smíchat všechny ingredience. ... ... …více»
|