Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? |
Bramboráky - nejoblíbenější recepty |
Hrajte s námi SUDOKU online ! |
Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 |

![]() |
21. 10. 2010 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Špenát povařte minutu v osolené vodě, pak ho zchlaďte, sceďte a osušte. Sýr smíchejte s nasekanými bylinkami, solí a pepřem. Pokud chcete, přidejte i jeden utřený stroužek česneku. Palačinky namažte s ... …více»
|
![]() |
20. 10. 2010 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Celer oloupeme, nastrouháme a smícháme s kapary, křenem a hořčicí. Rozložíme šunku a na každý plátek trošku rozetřeme. Šunku smotáme, dáme vychladit a můžeme podávat. ... ... …více»
|
![]() |
16. 10. 2010 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Nivu a cihlu nastrouháme na jemno a smícháme. Pórek nakrájíme. Vezmeme kolečko šunky, posypeme sýrem a krájeným pórkem, srolujeme a spíchneme párátkem. Postup opakujeme dokud máme suroviny. Hotové rol ... …více»
|
![]() |
9. 10. 2010 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Očistíme žampióny, odřežeme kloboučky a jejich vnitřní část vydlabeme. Kloboučky osolíme a opepříme.
Nadrobno nakrájenou cibulku opečeme na oleji spolu s vydlabanou vnitřní částí žampiónů. Odstavím ... …více»
|
![]() |
6. 10. 2010 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Sýry rozmačkáme a smícháme s vejcem a vodou. Vlejeme na pánev a zprudka ji opečeme z obou stran. Ještě teplou ji pomažeme paštikou a posypeme sýrem. Jíme s chlebem a zeleninou. ... ... …více»
|
![]() |
6. 10. 2010 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Suroviny napichujeme na jehly: kapar zabalíme do filátka z ančovičky a stočené napíchneme jako první, pokračujeme olivou, okurkou a končíme cibulkou. ... ... …více»
|
![]() |
3. 10. 2010 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Brambory i se slupkou rozkrojíme na půlky a potřeme olejem. Rozkrojenou stranou je položíme na plech a upečeme v troubě při 200 °C.
Lučinu spojíme s jogurtem, vmícháme kaviár a zakápneme citronovou ... …více»
|
![]() |
2. 10. 2010 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Do vroucí osolené vody přidáme máslo,přisypeme mouku a zmírníme teplotu. Vařečkou mícháme tak dlouho až se těsto přestane lepit. Hmotu necháme vychladnout a pak do ní zapracujeme vejce. Těsto dáme ... …více»
|
![]() |
29. 09. 2010 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Jeden měkký sýr smícháme s kečupem a 1/2 nadrobno nakrájené zeleniny. Druhý měkký sýr smícháme s pomazánkovým máslem nebo jogurtem, 2/2 nadrobno nakrájené zeleniny a pažitkou.
Tvrdý sýr roztopíme v ... …více»
|
![]() |
25. 09. 2010 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Spodní část toastového chleba pomažeme plnotuč. hořčicí, poté vložíme plátek debrecínské pečeně, na něj položíme roztékací toastový sýr - na to zase šunku... Na plátek šunky přijde na plátky nakrájená ... …více»
|