![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
27. 02. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Olivy v županu: Do vypeckovaných oliv vložíme oloupanou mandli. Anglickou slaninu a sýr podélně rozpůlíme, lehce posypeme tymiánem, vložíme olivy a důkladně zabalíme. Roládky položíme na plech vyložený pečícím papíre ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šunka podle nadlesí: Plátky slaniny nakrájíme asi na 1 cm silné proužky a zprudka je osmahneme na másle. Přidáme houby pokrájené na plátky, a osmahneme spolu se slaninou. Poté podusíme s vínem a kečupem. Osolíme, opepříme ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vejce s kuřecími játry a rajčaty : Na dvou lžících oleje zpěníme drobně pokrájenou cibuli, vmícháme odblaněná kuřecí játra pokrájená na hranolky, osmažíme je, osolíme a opepříme. Na lívanečníku připravíme 4 sázená vejce, přeložíme je n ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vejce pečená v kokotkách : Kokotky (malé nádobky z ohnivzdorného skla) vymastíme máslem, vlijeme do nich polovinu dávky smetany, přidáme houby a drobně pokrájenou šunku, vklepneme na ně vejce, bílky osolíme, pokapeme smetanou, ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Míchaná vajíčka Santelli : Z klobásy sloupneme kůžičku, nakrájíme ji na kolečka nebo kostičky a opatrně osmažíme spolu s uzeným bůčkem (na másle nebo sádle). Pak přidáme nakrájenou na nudličky papriku a až změkkne, tak přidáme ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečený česnek : Hlavičky česneku jemně oloupeme prsty z přebytečných slupek. Nožem seřízneme vršek. Položíme na plech pokrytý alobalem, polijeme olejem, osolíme, opepříme a okořeníme. Celek přikryjeme alobalem a peče ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Česnekové žampionky : Umyté a očištěné žampiony zbavíme nožiček hned u kloboučku a nožičky nasekáme na drobno. Na pánvi roztavíme máslo, podusíme na něm cibuli, nasekané nohy žampionů, utřený s trochou soli česnek a na kon ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sedlácká omeleta : Bramboru nakrájíme na plátky, spařené rajče oloupeme a spolu s okurkou nakrájíme na kostky, uzené maso nakrájíme na nudličky, cibuli oloupeme a nasekáme na drobno. Vajíčka rozšleháme s mlékem, osolíme ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Housky plněné žampióny : Housky rozkrojíme na půl a z vršků vydloubeme větší část těsta. Žampiony nasekáme a usmažíme na másle, přidáme k nim smetanu, kopr a tavený sýr a dusíme dokud se sýr nerozpustí a část smetany neodpaří ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněná vajíčka na teplo : Vejce uvaříme na tvrdo. Po ochladnutí i ve skořápce rozřízneme opatrně podélně na půl, tak abychom nezničili skořápku a vznikly nám z ní dvě “mističky”. Opatrně vydlabeme vnitřek, který nasekáme na d ... …více»
|