![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
10. 01. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Banánovo-popcornový jogurt: Banán oloupejte, polovinu rozmačkejte a smíchejte s jogurtem, dochuťte skořicí. Druhou polovinu banánu nakrájejte na plátky a spolu s popcornem zamíchejte do jogurtu. ... ... ... …více»
|
![]() |
10. 01. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Nakládaný pikantní sýr: Sýry nakrájíme na kostičky, prokládáme česnekem, feferonkami, olivami a pepřem. Nakonec zalijeme olivovým (nešetřete, s obyčejným to není dobré) olejem (aby vše bylo potopeno) a necháme dobré 3 týdny ... …více»
|
![]() |
10. 01. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněné okurkové pohárky: Nejříve zbavte semínek chilli papričky a jemně je nakrájejte. Burské oříšky si rozemelte a osmahněte trochu cibulky. Okurku omyjte, odřízněte obě špičky a rozdělte ji na 4-6 stejných... ... …více»
|
![]() |
10. 01. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šunka ze zeleným hráškem: Zelený hrášek propláchneme studenou vodou. Uvaříme doměkka ve slané vodě a necháme odkapat. Pokud je hrášek sterilizovaný není třeba jej vařit, stačí jen propláchnout. Do hrnce dáme máslo a na něm pod ... …více»
|
![]() |
9. 01. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sushi - maki : Rýži neproplachujeme, musí se lepit. Na každý šálek rýže dáme 2 šálky studené vody. Rýži nasypeme do vody a uvedeme do varu. Nesolíme! Přikryjeme a vaříme 15 min. na mírném ohni, dokud se neodpaří vod ... …více»
|
![]() |
7. 01. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sýrové okurky: Špalíčky okurek plníme sýrovou pěnou, kterou jsme vyšlehali z žervé, mléka a margarínu a zahustili strouhaným sýrem. ... …více»
|
![]() |
7. 01. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zeleninové soudečky : Náplň na 1 větší cibuli: Plátek sýra nakrájíme na kostičky. Cibuli vydlabeme, vnitřek cibule nakrájíme na kostičky. Z nakrájené cibule, sýry, dužiny rajčat a taveného sýra uděláme směs, tu osolíme a p ... …více»
|
![]() |
7. 01. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Poulette ze škeblí: Máslo, cibuli, žampiony, slaninu a celer vložíme do hrnce a na mírné ohni smažíme 3 minuty.
Přidáme škeble a bílé víno ... …více»
|
![]() |
7. 01. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Škeble a´la parquee: Nožíkem otevřeme syrové škeble. Smícháme všechny suroviny kromě plátků citronu a dáme stranou. Škeble rozložíme na mísu a přelijeme směsí.
Na 5 minut uložíme do chladničky, poté škeble ála parguee po ... …více»
|
![]() |
6. 01. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tvarůžek s mrkví: Očištěnou mrkev nastrouháme do misky. Přidáme k ní tvaroh a lžičku medu. Pak už všechno jenom pořádně zamícháme, necháme chvíli odležet a můžeme si pochutnávat na zdravé a dietní svačince:)
... ... ... …více»
|