![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
5. 11. 2007 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ženevské toasty: Na šikmo nakrájené plátky z veky namažeme máslem a hustě posypeme strouhaným sýrem se syrovým celerem. Na plechu zapečeme v troubě, ale jen trochu! ... ... …více»
|
![]() |
4. 11. 2007 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Toasty s lunch meatem: Konzervu vyklopíme a nakrájíme na plátky. Lehce osmahneme na rozpáleném oleji. Obložíme jimi teplé toasty. Zdobíme okurkou a kapií. Podáváme teplé. ... ... …více»
|
![]() |
4. 11. 2007 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kyjevské topinky: Okurky a rajčata nakrájíme na kolečka. Každé kolečko přepůlíme a na vykrojený okrouhlý kousek pečené topinky položíme 1/2 kolečka rajčete, k němuž připojíme 1/2 kolečka okurky. Rajčata s okurkou nám t ... …více»
|
![]() |
4. 11. 2007 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Aprílové chlebíčky: Nejdříve rozdrtíme česnek, který smícháme se sýrem a máslem a pomazánka je hotová. Nakrájenou veku položíme na tác a uprostřed necháme místo na rokrojená rajčata. Pomazánku namažeme na chlebíčky ... . ... …více»
|
![]() |
4. 11. 2007 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Česnekové topinky : Tmavý chléb zbavíme kůrky. Položíme jej na rozpálený plech a po obou stranách osmažíme. Pak po něm rozetřeme oloupané stroužky česneku. Můžeme ho ještě potřít i máslem a ozdobit čímkoliv, co máme rádi ... …více»
|
![]() |
4. 11. 2007 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Obložené topinky: Veku opečeme, pak namažeme máslem a obložíme drobně nasekanými vejci, na které položíme kousky rajčat. ... ... …více»
|
![]() |
4. 11. 2007 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Toasty se sýrovou pomazánkou: Do misky nastrouháme sýr, přidáme vejce, sůl a papriku. Směsí potřeme toasty, které rovnáme na plech. Vkládáme do horké trouby, aby se sýr roztavil. ... ... …více»
|
![]() |
4. 11. 2007 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rostovské chlebíčky: Matjesa, jablko, brambory, vejce a cibuli umeleme. Smícháme s olejem a zakápneme citronovou šťávou. Opepříme a přidáme petrželku. Nesolíme! Namažeme na plátky veky. ... ... …více»
|
![]() |
4. 11. 2007 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Lenigradské topinky: Na topinku z bílé veky položíme okrouhlý plátek vejce natvrdo, do středu dáme špetku kaviáru. Okraj vaječného plátku přizdobíme čerstvým máslem. ... ... …více»
|
![]() |
4. 11. 2007 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Topinky se šproty: Na kolečko opečené topinky položíme kolečko rajčete, na ně kolečko vejce. Nahoru dáme šprot. Rybičku ověnčíme majonézou a ozdobíme pažitkou nebo kapary. ... ... …více»
|