Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 09.10. 2024
Dnes má svátek Štefan a Sára
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Šafránový rybí hrnec

Šafránový rybí hrnec
30. 08. 2008 Ryby +_________
Příprava receptu Šafránový rybí hrnec: Do nádoby vhodné pro mikrovlnku dáme všechny přísady, ryby dávám nahoru, mimo citronu a přikryté vlníme asi 8 minut. Zamícháme a vlníme do změknutí brambor. Rychlé a dobré:) ... ... …více»

Ryba s kapary a sumac

Ryba s kapary a sumac
30. 08. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Ryba s kapary a sumac: Do nádoby vhodné pro mikrovlnku dáme rybu a zalijeme ostatními smíchanými přísadami. Vlníme asi 5 minut nebo dokud není ryba hotová. Poznámka: Sumac, sumah – purpurově zbarvený prášek připravený ... …více»

Basque ryba

Basque ryba
30. 08. 2008 Ryby +_________
Příprava receptu Basque ryba: Filety osolíme a odložíme. Ostatní přísady smícháme dohromady, filety vložíme do nádoby vhodné pro mikrovlnku a směsí zeleniny je pokryjeme. Přikryjeme a vlníme asi 5 minut nebo dokud není ryba hotová ... …více»

Losos s pórkovou omáčkou

Losos s pórkovou omáčkou
30. 08. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Losos s pórkovou omáčkou: Lososa dáme do nádoby vhodné pro mikrovlnku a vlníme asi 5 minut, nebo dokud není hotový. Hotovou rybu vyjmeme a uchováme v teple. Do nádoby vložíme pórek s máslem a vlníme asi 3 minuty. Přidáme zbyte ... …více»

Letní rybí eintopf s paprikou

Letní rybí eintopf s paprikou
29. 08. 2008 Ryby +++++-____
Příprava receptu Letní rybí eintopf s paprikou: Ryby omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostičky. Z citronu vymačkáme šťávu, pokapeme jí maso a lehce posolíme. Pórek očistíme, omyjeme a nakrájíme po délce na proužky. Chobotničky nakrájíme na malé kous ... …více»
 

Dušený sumec se zelnou roládou

Dušený sumec se zelnou roládou
29. 08. 2008 Ryby +++++++-__
Příprava receptu Dušený sumec se zelnou roládou: Pórek očistíme, omyjeme a bílou a světle zelenou část nakrájíme na tenké proužky. Cibuli oloupeme a najemno nakrájíme, česnek oloupeme. Polovinu cibule, propasírovaný česnek a pórek zpěníme na 2 lžící ... …více»

Štika s bylinkami a omáčkou

Štika s bylinkami a omáčkou
29. 08. 2008 Ryby ++++++____
Příprava receptu Štika s bylinkami a omáčkou: Rybu omyjeme, osušíme a zvenku i zevnitř osolíme a opepříme. Do pekáče rozložíme asi polovinu bylinek a na ně položíme rybu. Přidáme vývar, smetanu a zakysanou smetanu a v rozehřáté troubě na 180°C as ... …více»

Candát s hříbky

Candát s hříbky
29. 08. 2008 Ryby +++-______
Příprava receptu Candát s hříbky: Rybu omyjeme a osušíme. Houby očistíme a nakrájíme na tenké plátky. Candáta s rozmarýnem opékáme na rozpáleném másle ze strany s kůží asi 4 minuty. Osolíme, opepříme, otočíme a přidáme do pánve houby. ... …více»

Krevety s míchanými vajíčky

Krevety s míchanými vajíčky
29. 08. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Krevety s míchanými vajíčky: Krevety vyjmeme z obalu a necháme rozmrazit. Propereme je pod proudem studené vody a necháme okapat. Slaninu a cibuli nakrájíme na kostičky. Brambory oloupeme a nakrájíme. Na větší pánvi rozpálíme ol ... …více»

Norský losos po italsku

Norský losos po italsku
29. 08. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Norský losos po italsku: Do osolené vařící vody nasypeme těstoviny a uvaříme je all dente. Filety z lososa osušíme a osmahneme z obou stran na suché pánvi. Sejmeme z pánve a z všech stran osolíme a opepříme. Položíme do p ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !