Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 01.10. 2024
Dnes má svátek Igor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Flíčkový nákyp s tvarohem

Flíčkový nákyp s tvarohem
9. 06. 2008 Sladká jídla ++++-_____
Příprava receptu Flíčkový nákyp s tvarohem: Flíčky uvaříme v osolené vodě a necháme okapat. Vejce rozklepneme a oddělíme žloutky od bílků. Máslo utřeme s třemi žloutky, tvarohem a cukrem do pěny. Lehce ji osolíme a přidáme citronovou kůru. ... …více»

Domácí oříškový krém

Domácí oříškový krém
8. 06. 2008 Sladká jídla Žádné hodnocení
Příprava receptu Domácí oříškový krém: Ve vodní lázni rozpustíme máslo a ztužený tuk, přisypeme kakao, vymícháme. Přilijeme slazené mléko, důkladně promícháme, prohřejeme (nevaříme!). Vmícháme mleté ořechy. A je hotovo... ... ... …více»

Bramborové palačinky s povidly

Bramborové palačinky s povidly
8. 06. 2008 Sladká jídla +++_______
Příprava receptu Bramborové palačinky s povidly : Brambory nastrouháme najemno, smícháme s ostatními surovinami a vypracujeme řidší těsto, husté, jako na palačinky. Smažíme na rozpáleném tuku z obou stran. Potřeme povidly, pokapeme medem. ... ... …více»

Tvarohový pudinkový krém

Tvarohový pudinkový krém
8. 06. 2008 Sladká jídla +++-______
Příprava receptu Tvarohový pudinkový krém: Z mléka, pískového cukru a pudinkového prášku uvaříme pudink. Za občasného promíchání jej necháme vychladnout. Tvaroh, moučkový cukr a 2 lžíce mléka dobře utřeme a po chvíli do této směsi zašleháme vy ... …více»

Palačinky s tvarohem

Palačinky s tvarohem
8. 06. 2008 Sladká jídla +++_______
Příprava receptu Palačinky s tvarohem: Z mléka, hladké mouky, vajec a špetky soli rozmícháme hladké palačinkové těsto. V pánvi potřeném olejem opékáme tenké palačinky. Mažeme je tvarohem našlehaným s mlékem, cukrem, vanilkovým cukrem a do ... …více»
 

Sladký nákyp z těstovin

Sladký nákyp z těstovin
8. 06. 2008 Sladká jídla +_________
Příprava receptu Sladký nákyp z těstovin: Uvaříme si těstoviny, nejlépe mušličky (farfalle). Potom je propláchneme studenou vodou a překlopíme do mísy, přidáme k nim na kostičky nakrájená jablka, sušené meruňky, rozinky. Nakonec vmícháme uš . ... …více»

Palačinky z kysaného mléka

Palačinky z kysaného mléka
8. 06. 2008 Sladká jídla ++++++++__
Příprava receptu Palačinky z kysaného mléka: Mouku osolíme a po částech do ní vmícháme mléko, ve kterém jsme rozmíchali vejce a cukr. Těsto postupně lijeme na tukem vymazanou horkou pánev a upečeme palačinky. Hotové palačinky potřeme zavařeninou ... …více»

Pyré z pomerančů

Pyré z pomerančů
7. 06. 2008 Sladká jídla +++++-____
Příprava receptu Pyré z pomerančů: Pomeranče důkladně omyjeme pod horkou vodou a osušíme. Škrabkou na citrusy oloupeme kůru a nakrájíme ji na tenké nudličky. Šťávu vymačkáme. Šťávu vlijeme do kastrůlku a přidáme kůru i cukr a přivede ... …více»

Jablkové jáhly

Jablkové jáhly
7. 06. 2008 Sladká jídla +++++++-__
Příprava receptu Jablkové jáhly: Na porci pokrmu pro jednu osobu počítáme asi 80 - 100 g syrových jáhel. Jáhly používáme co nejčerstvější. Přebrané, oprané a spařené jáhly zalijeme dvojnásobným množstvím mírně osolené vody, přikr ... …více»

Zapečená sladká pohanka

Zapečená sladká pohanka
7. 06. 2008 Sladká jídla ++++______
Příprava receptu Zapečená sladká pohanka: Pohanku propláchneme a dáme vařit asi na 5 min do slabě osolené vody. Potom pohanku slijeme a nasypeme do zapékací misky. Troubu si předehřejeme na 170°C. Tvaroh smícháme s cukrem a se spařený ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !