Nejlepší velikonoční beránek? | MDŽ nebo Den matek? | Jak vyfouknout velikonoční vajíčko | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 |
18. 11. 2006 Domácí pekárna
Příprava receptu Veka - bílý chléb: Do mísy prosijeme mouku, přidáme sůl, vodu a zkynutý kvásek. Vypracujeme polotuhé těsto a na teplém místě ho necháme zkynout. ... …více»
|
18. 11. 2006 Slané pečivo
Příprava receptu Bílé pečivo: Do mísy prosijeme mouku, přidáme instantní droždí, olej, sůl a vlažnou vodou zaděláme těsto. Dobře vypracované těsto se nechytá na vařečku a má hedvábný lesk. ... ... …více»
|
14. 11. 2006 Slané pečivo
Příprava receptu Pizza neapolská: Do mísy prosijeme mouku, přidáme instantní droždí, sůl a vlažnou vodu. Vypracujeme hladké, vláčné těsto, poprášíme jej moukou, přikryjeme ubrouskem a na teplém místě necháme kynout. ... …více»
|
15. 08. 2006 Slané pečivo
Příprava receptu Plněné bagetky se semínky: Droždí rozdrobíme do hrnku, zalijeme trochou vlažného mléka, přidáme lžičku cukru a dobře promícháme. ... ... …více»
|
12. 08. 2006 Slané pečivo
Příprava receptu Rohlíky plněné šunkou a sýrem: V části vlažného mléka rozpustíme droždí, přidáme lžičku cukru a zaprášíme moukou. Kvásek necháme na teplém místě vykynout. ... …více»
|
11. 08. 2006 Domácí pekárna
Příprava receptu Těsto na francouzskou bagetu: Jakmile je těsto připravené, rozdělte ho na 2 - 4 části, zformujte do podélných bochníků. ... …více»
|
3. 07. 2006 Pizza
Příprava receptu Nepravá pizza: Z cukru, droždí a vody připravíme kvásek a nechájeme jej vykynout. ... …více»
|