Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu |
Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 |
Vánočka - nejoblíbenější recepty |
Květina Vánoc - Vánoční hvězda |
![]() |
13. 10. 2007 Vánoční recepty
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Skořicová srdéčka: Do mísy si připravíme mouku, přidáme cukr, rozstrouhané máslo, vejce, mandle, skořici a citronovou kůru a zaděláme těsto, které necháme alespoň 4 hodiny v chladu odpočinout. Na pomoučeném vále vyválím ... …více»
|
![]() |
13. 10. 2007 Vánoční recepty
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Mandlová čokoláda: Připravený rozehřátý tuk smícháme s kakaem, práškovým cukrem, rumem a pokrájenými spařenými a oloupanými mandlemi. Zahříváme a mícháme až se vše spojí v hmotu, odstavíme a vléváme do bonboniérových po ... …více»
|
![]() |
13. 10. 2007 Vánoční recepty
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Čokoláda s rumem: Do hrnku s dvojitým dnem dáme rozehřát tuk a přidáme všechny ostatní suroviny. Mícháme až se hmota spojí a naléváme do připravených formiček. ... ... …více»
|
![]() |
13. 10. 2007 Vánoční recepty
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Mužská věrnost: Ze všech uvedených surovin uhněteme těsto. Zpracováváme delší dobu, než se suroviny spojí dohromady. Hladkou mouku a práškový cukr předem prosijeme, tuk nastrouháme. Zpracované těsto vkládáme do stroj ... …více»
|
![]() |
12. 10. 2007 Vánoční recepty
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Špaldovo-kukuřičné linecké sušenky se skořicí: První tři zpracujte v těsto a vychlaďte v lednici 1 hodinu. Na rozválené těsto nasypte kandovanou citrónovou nebo pomerančovou kůru, lehce posypte skořicí a vykrajujte sušenky. Pečte v troubě při mír ... …více»
|
![]() |
12. 10. 2007 Vánoční recepty
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Špaldovo-kukuřičné linecké sušenky s džemem: První tři suroviny zpracujte v těsto a vychlaďte v lednici 1 hodinu. Základní těsto rozválejte a vykrajujte různé motivy. Pečte v troubě při mírné teplotě (150 °C) cca 15 minut. Po upečení je slepte k ... …více»
|
![]() |
12. 10. 2007 Vánoční recepty
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Citronové srdíčka: Na vál prosejte mouku a moučkový cukr. Přidejte na kousky nakrájený tuk, žloutky,citronovou šťávu i kůru a spojte do vláčného hladkého těsta. zabalte ho do potravinářské fólie a nechte v chladu minimá ... …více»
|
![]() |
12. 10. 2007 Vánoční recepty
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Marcipánová bábrlata: Piškoty rozkrojte podélně, potřete pomazánkou, rozkrojte na tři díly a okrájejte na stejné hranolky. marcipánovou hmotu propracujte, vyválejte mezi potravinářskou folii na tenký plát, nakrájejte z něj ... …více»
|
![]() |
11. 10. 2007 Vánoční recepty
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Debrecínské perníčky: Med přivedeme k bodu varu a necháme vychladnout. Přidáme polovinu mouky a kypřiči prášek, dobře promícháme a necháme 3 hodiny odpočívat. Potom vmícháme zbytek mouky, cukr a žloutky, promícháme a těsto ... …více»
|
![]() |
11. 10. 2007 Vánoční recepty
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Vánočka - sváteční: Ve 100 ml vlažného mléka rozmícháme droždí se lžící cukru, lžící mouky a necháme vykynout. Do mísy prosijeme mouku, přidáme vzešlý kvásek, ve vlažném mléce rozšlehané žloutky, rozehřátý tuk, zbylý cuk ... …více»
|
| Vyhrajte doplňky stravy NatureVia na zvýšený cholesterol. |
|
| Soutěž o rodinné vstupenky na Světelné výstavy Story of Lights. |
|
| Soutěž o AKU mixér, šlehač a sekáček SENCOR. |
|
| Soutěž o Zimní ochranný krém SynCare se skvalanem. |
|
| Soutěžte o výběrový mix lahodných rýžových kaší Fit. |
|
| Soutěžte o vouchery a sledujte stovky divadelních představení na Dramox. |
|
| Soutěž o knižní novinky Veselé české Vánoce a Tržiště iluzí. |
|
| Soutěž o balíčky ústní hygieny Glucadent od Naturprodukt. |
|