Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 30.01. 2025
Dnes má svátek Robin
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Želé z manga a mascarpone

Želé z manga a mascarpone
18. 05. 2008 Zmrzlina a poháry +++++++___
Příprava receptu Želé z manga a mascarpone: Namočíme želatinu. Oloupané mango rozpůlíme a vykrojíme pecku. Dužinu manga rozmixujeme a doplníme rozmixovanou maracujou nebo maracujovým džusem. Přimícháme mascarpone s mandlovým likérem, skořici, v ... …více»

Smetanová čokoládová zmrzlina

Smetanová čokoládová zmrzlina
17. 05. 2008 Zmrzlina a poháry ++++-_____
Příprava receptu Smetanová čokoládová zmrzlina : Na mírném teple rozehřejeme čokoládu, ke které jsme přidali vanilkový cukr a 2 lžíce vody. V kotlíku smícháme mléko, cukr, žloutky a za stálého míchání zahříváme ve vodní lázni do mírného ztuhnutí. Pa ... …více»

Vaječný vinný krém

Vaječný vinný krém
17. 05. 2008 Zmrzlina a poháry ++++++____
Příprava receptu Vaječný vinný krém : Žloutky s cukrem utřeme do pěny, přidáme víno, kousek celé citronové kůry a šleháme v horké lázni do pěny. Pak vyndáme citronovou kůru, krém rozdělíme do sklenic a podáváme. ... ... ... ... …více»

Jogurtový dezert s vločkami a meruňkami

Jogurtový dezert s vločkami a meruňkami
17. 05. 2008 Zmrzlina a poháry ++++-_____
Příprava receptu Jogurtový dezert s vločkami a meruňkami: Na pánvi zahřejeme olej, javorový sirup a med a do této směsi vmícháme vločky, mandle a sezamová semínka. Směs rozprostřeme na plech vyložený papírem na pečení a pečeme při 180 oC asi 25 minut. Po upe ... …více»

Zmrazená žloutková pěna

Zmrazená žloutková pěna
17. 05. 2008 Zmrzlina a poháry Žádné hodnocení
Příprava receptu Zmrazená žloutková pěna : V kotlíku ušleháme žloutky s jednou lžící vody, přidáme cukr, víno a v horké lázni šleháme do zhoustnutí. Potom pěnu sundáme z ohně a necháme vychladnout. Do vychladlé pěny opatrně přimícháme dobře uš ... …více»
 

Tvarohová dobrůtka

Tvarohová dobrůtka
16. 05. 2008 Zmrzlina a poháry ++++++____
Příprava receptu Tvarohová dobrůtka: Tvaroh, zakysanou smetanu, moučkový a vanilkový cukr smíchejte a vyšlehejte do husté hmoty. Vmíchejte ušlehanou šlehačku. Směs dávejte do misek nebo pohárů a prokládejte cukrářskými piškoty a jahodami ... …více»

Svěží miska - vynikající dezert

Svěží miska - vynikající dezert
16. 05. 2008 Zmrzlina a poháry Žádné hodnocení
Příprava receptu Svěží miska - vynikající dezert: Jogurt dejte do misky, přidejte citronovou šťávu, skořici a med. Ovoce oloupejte, nakrájejte na kousky a vmíchejte do jogurtu. Rozinky na cedníku propláchněte, osušte a přidejte do směsi. Můžete podáv ... …více»

Dřeň bez hříchu

Dřeň bez hříchu
16. 05. 2008 Zmrzlina a poháry ++++______
Příprava receptu Dřeň bez hříchu: Rozmixujte čerstvé plody na jahodovo-třešňové pyré, připadá-li vám směs málo sladká, přidejte lžíci medu. Směs nechte v mrazicích sáčcích nebo v kelímcích od jogurtů zamrazit. ... ... …více»

Kávový pohár s mascarpone

Kávový pohár s mascarpone
16. 05. 2008 Zmrzlina a poháry Žádné hodnocení
Příprava receptu Kávový pohár s mascarpone: Čokoládu a 3 lžíce smetany rozpustíme ve vodní lázni a nalijeme na dno poháru. Žloutek utřeme s polovinoucukru do hladka, přilijeme zbytek smetany, přimícháme mascarpone a polovinu této směsi ... ... …více»

Suflé s ovocem

Suflé s ovocem
15. 05. 2008 Zmrzlina a poháry ++++++-___
Příprava receptu Suflé s ovocem: Z bílků a cukru ušleháme tuhý sníh, pridáme nakrájené ovoce (může být i kompotované) a necháme postát 1 hodinu v ledničce. Nakonec do ovoce zamícháme tuhou šlehačku. Vkládáme do misek. Podle chuti můž ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !