Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Alfův závitek

fotka Alfův závitek
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 22

Použité suroviny receptu Alfův závitek:

25 dkg kyselého zelí  | 4 plátky vepřové krkovice  |  pepř  |  olej  | 2 stroužky česneku  |  paprika sladka  | 25 dkg slaniny  |  sůl  |  kari koření  |  cibule  |  pažitka

Postup přípravy receptu Alfův závitek:

Závitek plněný kyselým zelím a slaninou – vepřovou krkovičku naklepeme, posolíme
a popepříme z jedné strany, následně plátek otočíme, kořeněnou stranou dolů. Na plátek masa
položíme plátky anglické slaniny a kyselé zelí. Natož se plátky svinou a svážou špagátkem. Potře
se olejem smíchaným s kari kořením a paprikou a pečeme dozlatova.
Náplň z kyselého zelí – na oleji opečeme do zlatova jemně nakrájenou cibulku, pak přidáme
kyselé zelí, krátce orestujeme a pak trochu podusíme. Nakonec necháme vodu vypařit. Zelí
necháme vychladnout a do takto připravené směsi přidáme velmi tenké plátečky česneku. Tím je
směs hotova.


Fotky receptu Alfův závitek:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Alfův závitek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !