Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Auvernská bramboračka

fotka Auvernská bramboračka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Auvernská bramboračka:

50 g másla  | 600 g brambor, oloupaných, nakrájených na 12mm plátky  | 250 g pórku, pouze bílá část, nakrájeného na jemné plátky  | 3 stroužky česneku, rozdrceného  | 600 ml kuřecího nebo zeleninového vývaru  | 90 ml plnotučné smetany  | 300 ml mléka svařeného a slitého přes cedník  | 175 g uzrálého Cantal sýru, nastrouhaného  |  sůl a pepř

Postup přípravy receptu Auvernská bramboračka:

Rozehřát máslo ve velkém kastrole a přidat brambory, pórek a česnek. Přikrýt a nechat zapotit po 4-5 min. Přilít vývar a přivéct do varu. Sebrat jakýkoliv šum, který se nahoře vytvoří. Snížit teplotu a vařit tak dlouho, až je zelenina měkká. Přidat smetanu, mléko a pomalu vše sehřát. Potom postupně přimíchat sýr. Sejmout s ohně, osolit, opepřit a podávat.

P.S. Někdy se do polévky přidává také bílé zelí a mrkev.


Fotky receptu Auvernská bramboračka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Auvernská bramboračka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !