8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Černina

fotka Černina
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Černina :

2 dl husí krve (kachní nebo vepřové)  | 1 l drůbežího vývaru  | 30 g krupice  | 80 g drůbežích jater  |  majoránka  |  petrželka  |  česnek podle chuti  |  pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Černina :

1. Do vařícího vývaru zavaříme tenkým praménkem krupici a za častného zamíchání ji povaříme 5 minut.
2. Pak do polévky vmícháme prolisovaná nebo jemně naškrábaná játra, předem rozšlehaná ve 3 lžících studeného vývaru, a povaříme 2 minuty.
3. Polévku odstavíme z plotýnky a vešleháme krev.
4. Znovu ji zahřejeme na malém plameni, ale nevaříme, aby se krev nesrazila.
5. Polévku dochutíme mletým pepřem, majoránkou, prolisovaným česnekem a solí.
6. Posypeme nasekanou petrželkou a podáváme.



Fotky receptu Černina :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Černina
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !