Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 26.06. 2019
Dnes má svátek Adriana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Bábovka k narozeninám

fotka Bábovka k narozeninám
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Bábovka k narozeninám:

150g másla  |  3 žloutky  | 150g cukru  |  nastrouhaná citronová kůra  | 170g polohrubé mouky  | 1/4 balíčku kypřícího prášku do pečiva  | 30g hrozinek  |  jemně nakrájené kandované ovoce (asi 50g)  |  moučkový cukr  |  tuhý sníh ze 3 bílků

Postup přípravy receptu Bábovka k narozeninám:

Do másla utřeného do zpěnění přimícháme přísady v pořadí shora uvedeném, naposledy sníh, dáme těsto do bábovkové formy máslem vymaštěné, vysypané a případně nakrájenými mandlemi vyložené a pečeme na mírném ohni asi 45 minut. Upečenou bábovku posypeme moučkovým cukrem.


Fotky receptu Bábovka k narozeninám:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bábovka k narozeninám
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !