Postup přípravy receptu Horká jablečná pizza:
1. Rozdrolte prsty Heru do mouky, aby vypadala jako strouhanka. 2. Nalijte do kastrůlku jablečnou šťávu a trochu ohřejte, přidejte ji spolu s droždím k těstu a dobře promíchejte. 3. Pak těsto zpracujte dohladka tak, aby se nelepilo a udělejte z něj kouli. 4. Vymažte plech, z těsta vyválejte kolo o průměru 25 cm. 5. Prsty vytvarujte okraj, přikryjte těsto folií a nechte 30 minut kynout. 6. Oloupejte 2 větší jablka a nakrájejte je na tenké plátky. 7. Nakrájená jablka dejte do kastrůlku, přidejte jablečnou šťávu a nechte to pod pokličkou 15 minut dusit do úplného změknutí. 8. Odstavte kastrůlek ze sporáku a umíchejte z jablek hladkou kašičku. Přidejte do ní rozinky, cukr a skořici. 9. Oloupejte 3 jablka, nakrájejte na plátky a pokapejte citrónovou šťávou. 10. Rozetřete na těsto jablečné pyré a povrch pokryjte vrstvou jablek tak, aby se trochu překrývala. 11. Posypte jablka přírodním cukrem a zapékejte v předehřáté troubě asi 15 minut, dokud nezezlátne! Teplota trouby 220 °C,na plynové stupeň 5-6, horkovzdušná 200 °C.