2 balení sušenky Be-Be
| 1 kondenzované mléko (vaříme 2 hod. ve vodě neotevřené)
| černá káva
| 1/8 másla
| trochu rumu
| oříšky (mleté na hrubo)
| kokos
| čokoládová poleva
Postup přípravy receptu Karamelová dobrůtka:
Sušenky nalámeme do mísy zalijeme černou kávou a zpracujeme v hmotu snažíme se nechat nějakou súšu větší (při krájení dobře vypadá). Připravíme si srnčí hřbet na dno dáme alobal pomazaný olejem a vysypaný kokosem. Na dno dáme těstíčko ze sušenek pak krém, který jsme udělali z uvařeného mléka, másla a trošky rumu (do krému můžeme přidat oříšky), polijeme čokoládou (i do ní můžete dát oříšky. Dáme do ledničky ztuhnout no a pak už jen mlsáme.
Fotky receptu Karamelová dobrůtka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!