Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Fazole v kyselém nálevu

fotka Fazole v kyselém nálevu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 13

Použité suroviny receptu Fazole v kyselém nálevu:

zelené fazolové lusky  |  deko  |  sůl  |  kmín  |  cibule  |  kopr  |  ocet 8%  | 120g cukru nebo dia sladidla

Postup přípravy receptu Fazole v kyselém nálevu:

1. Fazolové lusky z obou stran ořízneme (stopka, okvětí) předvaříme v osolené vodě doměkka, ochladíme a nakrájíme cca na 2 cm kousky. Do sklenice vložíme plátek cibule, snítku kopru, vložíme předvařené fazolky, na vrch dáme opět plátek cibule a snítku kopru, konzervační přípravek DEKO steril dle návodu na obalu, přidáme cukr a tímto nálevem zalejem naplněné sklenice - jedna dávka cca na 6 sklenic 0,75 litru. 2. Následně sterilujeme při 90 stupních - 20 min nahřívání 20 min. vlastní sterilizace a následně ochladíme. 3. Hodí se k přípravě zeleninových salátů, k přípravě fazolkové polévky či omáčky.



Fotky receptu Fazole v kyselém nálevu:

Fazole v kyselém nálevu
Fazole v kyselém nálevu
Fazole v kyselém nálevu
Fazole v kyselém nálevu
Fazole v kyselém nálevu
Fazole v kyselém nálevu
Fazole v kyselém nálevu
Fotky vložil: LI0NESS,evulaS33,vilka 
Hodnocení receptu Fazole v kyselém nálevu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !