Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Špagety s brokolicí a omáčkou z modrého sýra

fotka Špagety s brokolicí a omáčkou z modrého sýra
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Špagety s brokolicí a omáčkou z modrého sýra:

2 lžíce bazalky  | 1,50 dcl bílého vína  | 1 brokolice  | 200 g celozrnné špagety  | 2 stroužky česneku  | 2 lžíce másla  | 150 g nivy  | 2 lžíce olivového oleje  | 2 lžíce soli

Postup přípravy receptu Špagety s brokolicí a omáčkou z modrého sýra:

V hrnci přivedeme k varu přiměřené množství vody, osolíme a přidáme špagety. V dalším hrnci na páře prohřejeme brokolici. Mezitím než se uvaří špagety si připravíme omáčku. Rozpálíme máslo, přidáme sklenku bílého vína, ve směsi rozpustíme nivu. Připravíme si pánev, na které rozpálíme olivový olej, přidáme brokolici, uvařené špagety a nakonec nasekaný česnek. Vše lehce opečeme. Nakonec si nahřejeme talíře a servírujeme špagety s brokolicí zalité omáčkou z modrého sýra, to celé posypeme bazalkou.



Fotky receptu Špagety s brokolicí a omáčkou z modrého sýra:

Špagety s brokolicí a omáčkou z modrého sýra
Fotky vložil: filipi 
Hodnocení receptu Špagety s brokolicí a omáčkou z modrého
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !