Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečená brokolice se zakysanou smetanou

fotka Zapečená brokolice se zakysanou smetanou
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 30

Použité suroviny receptu Zapečená brokolice se zakysanou smetanou:

200 g brokolice  | 2 vejce  | 2 dl zakysané smetany  |  sůl, pepř  |  drcený kmín, majoránka  | 60 g rostlinného tuku  | 50 g strouhanky  | 50-70 g strouhaného sýra

Postup přípravy receptu Zapečená brokolice se zakysanou smetanou:

Brokolici spaříme osolenou vodou a necháme okapat. Pánev vymažeme tukem, vysypeme strouhankou a zbylou strouhanku opražíme na tuku.
Brokolici rozložíme na pánev. Polijeme smetanou, ve které jsme rozkvedlali vajíčko, ochutíme kořením a posypeme opraženou strouhankou smíchanou s nastrouhaným sýrem. Vše důkladně osmažíme.


Fotky receptu Zapečená brokolice se zakysanou smetanou:

Zapečená brokolice se zakysanou smetanou
Zapečená brokolice se zakysanou smetanou
Zapečená brokolice se zakysanou smetanou
Zapečená brokolice se zakysanou smetanou
Zapečená brokolice se zakysanou smetanou
Fotky vložil: katkina,VendaD,BADAČA 
Hodnocení receptu Zapečená brokolice se zakysanou smetanou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !