Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 18.06. 2019
Dnes má svátek Milan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Bezpracný perník

fotka Bezpracný perník
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Bezpracný perník:

1 lžička jedlé sody  | 0,25 hrnečku oleje  | 1 hrnek cukru  | 1 bal. prášku do perníku  | 1 lžíce kakaa  | 1 vejce  | 2 hrnky hladké mouky  | 1 lžička medu  |  tuk  |  mouka

Postup přípravy receptu Bezpracný perník:

Všechny ingredience na těsto smícháme. Mléko dáme podle potřeby.

Vyšší plech vymažeme a vysypeme. Na plech rovnoměrně rozlijeme perníkové těsto. Plech s perníkem vložíme do předehřáté trouby asi na 170 °C a upečeme.

Upečený bezpracný perník necháme vychladnout a zdobíme podle fantazie.


Fotky receptu Bezpracný perník:

Bezpracný perník
Bezpracný perník
Bezpracný perník
Bezpracný perník
Bezpracný perník
Bezpracný perník
Bezpracný perník
Bezpracný perník
Bezpracný perník
Bezpracný perník
Fotky vložil: hlouskova,piskotik,Mangovka 
Hodnocení receptu Bezpracný perník
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !