Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bílý dort z Chorvatska

fotka Bílý dort z Chorvatska
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 26

Použité suroviny receptu Bílý dort z Chorvatska:

těsto:  | 6 vajec  | 200 g cukru  | 120 g hrubé mouky  | 1 citron  | špetka prášku do pečiva  | krém:  | 200 g másla  | 150 práškového cukru  | 1 pomeranč  | 4 dcl mléka  | 100 g cukru  | 2 vanilkové cukry  | 100 g hladké mouky  | 3 žloutky

Postup přípravy receptu Bílý dort z Chorvatska:

Z bílků vyšleháme pevný sníh, během šlehání přidáváme cukr, pak žloutky, šťávu a kůru z citrónu a mouku včetně prášku do pečiva. Pečeme cca 35 minut, prvních pět minut zprudka, pak jen mírně.Smícháme mléko, mouku, cukr, vanilkový cukr a žloutky, uvaříme krém a dáme ho vychladit. Pak našleháme máslo, práškový cukr, přidáme vychladlou kaši a šťávu a kůru z 1 pomeranče. Pokud se krém srazí, stačí prý přidat 1 lžíci práškové šlehačky. Dort rozřízneme a naplníme, složíme dohromady (chvíli zatížíme a necháme ztuhnout). Ozdobíme na povrchu.


Fotky receptu Bílý dort z Chorvatska:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bílý dort z Chorvatska
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !