Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 19.06. 2019
Dnes má svátek Leoš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Bramborový mls

fotka Bramborový mls
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Bramborový mls:

6 ks středně velkých brambor  | 1 balení Rama Creme Bonjour s bylinkami  |  sůl  |  pepř  |  koření

Postup přípravy receptu Bramborový mls:

Brambory pečlivě omyjeme (neloupeme) a podélně rozkrojíme. V každé polovině vydlabeme lžičkou důlek. Vydlabané poloviny (to co vydlabeme se nevyhazuje) naplníme Ramou a přiklopíme k sobě. Zabalíme do alobalu a asi 30 minut pečeme v troubě. Zbytky vydlabaných brambor dáme na alobal, přidáme opět Ramu, můžeme i sýr, dle chuti osolíme, opepříme a okořeníme. Také zabalíme a dáme péct. Bramborový mls Jíme samotný nebo použijeme jako přílohu. Také jej můžeme péct na grilu.


Fotky receptu Bramborový mls:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bramborový mls
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !