Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Brambory pečené ve slupce s pažitkovým tvarohem

fotka Brambory pečené ve slupce s pažitkovým tvarohem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 43

Použité suroviny receptu Brambory pečené ve slupce s pažitkovým tvarohem:

4 velké brambory  | 200 g plnotučného tvarohu  | 2-3 lžíce bílého jogurtu  | špetka soli a cukru na dochucení  | 1 hrst jemně nasekané pažitky

Postup přípravy receptu Brambory pečené ve slupce s pažitkovým tvarohem:

Pečlivě očištěné brambory dejte do hrnce, zalijte osolenou vodou, uveďte k varu, zmírněte plamen a povařte asi 8 minut. Sceďte a nechte čtvrt hodiny stranou, až zchladnou. Zabalte každou zvlášť do alobalu. V misce promíchejte tvaroh se zbylými přísadami, dochuťte. Zapalte gril a brambory v alobalu pečte asi 10 minut, během pečení je jednou obraťte. Odtrhněte trochu alobal a vyzkoušejte vpíchnutím vidličky, zda jsou dobře propečené. Pak je vybalte z alobalu, rozřízněte a naplňte tvarohem a pažitkou.


Fotky receptu Brambory pečené ve slupce s pažitkovým tvarohem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Brambory pečené ve slupce s pažitkovým
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !