Postup přípravy receptu Brambory v pánvi s bylinkovým dipem:
Brambory omyjeme a přibližně 20 minut vaříme v osolené vodě. Zchladíme studenou vodou a oloupeme.
Mezitím se očistíme pórek a nakrájíme ho na kousky. Vejce uvaříme natvrdo. Anglickou slaninu nakrájíme na proužky. Bylinky najemno posekáme. Vejce natvrdo oloupeme a nadrobno pokrájíme. Slaninu opečeme na suché pánvi dozlatova a vyjmeme ji. K výpeku přilijeme olej, přidáme brambory a za stálého obracení přibližně 7 minut opékáme. Po 5 minutách přisypeme pórek a osolíme.
Zakysanou smetanu smícháme s jogurtem a podle chuti osolíme. Nakonec opatrně vmícháme vejce a posekané bylinky. Brambory posypeme barevným pepřem a slaninou. Bylinkový dip podáváme zvlášť.
Fotky receptu Brambory v pánvi s bylinkovým dipem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!