MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 12.05. 2024
Dnes má svátek Pankrác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bryndzovník

fotka Bryndzovník
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 44

Použité suroviny receptu Bryndzovník:

Náplň:500 g brynza  | 125 g másla  | 3 ks vejce  |  kopr  | Těsto:  | 100 ml mléko  | 15 g droždí  | 1 ks vejce  | 1 špetka sůl  | 250 g polohrubá mouka  | 50 g rostlinný tuk

Postup přípravy receptu Bryndzovník:

Připravíme si kynuté těsto. V teplém mléce rozpustíme rostlinný tuk a necháme vychladit na pokojovou teplotu. Do prosáté mouky se špetkou soli rozdrobíme droždí, rozklepneme vejce a spolu s vychladlým mlékem vypracujeme v hladké těsto. Těsto řádně prohněteme a necháme vykynout.
Mezitím si připravíme náplň. Žloutky oddělíme od bílků. Z bílků ušleháme tuhý sníh. Žloutky s máslem utřeme do pěny, vmícháme bryndzu. Podle chuti přisolíme. Nakonec lehce spojíme s ušlehaným bílkovým sněhem.
Vymažeme a vysypeme formu na koláč, vyložíme vykynutým těstem, na které rozvrstvíme bryndzovou náplň. Posypeme usekaným koprem. Bryndzovník pečeme ve středně vyhřáté troubě, dokud těsto nezrůžoví a náplň neztuhne.



Fotky receptu Bryndzovník:

Bryndzovník
Bryndzovník
Fotky vložil: uschi3 
Hodnocení receptu Bryndzovník
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !