MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 11.05. 2024
Dnes má svátek Svatava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bylinková pizza

fotka Bylinková pizza
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Bylinková pizza:

2 ks rajče  | 3 lžíce rajský protlak  | na potření:  | 2 lžíce olivový olej  | těsto:  | 5 - 7 g sůl  | 125 ml vlažná voda  | podle chuti: bazalka a oregano  | 3/4 lžičky sušené droždí  | 18 g olivový olej  | 250 g hladká mouka

Postup přípravy receptu Bylinková pizza:

Mouku a droždí smícháme v míchacím robotu. Přidáme sůl a vodu, začneme míchat. Přidáme olej, oregano, bazalku a mícháme dalších 10 minut. V robotu necháme těsto 30 - 45 minut odpočinout.

Odpočinuté těsto vyválíme těsto do tenkého kruhu a položíme na plech s pečícím papírem. Těsto potřeme olivovým olejem, namažeme protlak a poskládáme rajčata - jak čerstvá, tak třeba pasírovaná. Nyní máme základní pizzu.

Pizzu obložíme ingrediencemi podle vlastní chuti. Můžeme použít šunku, salám, sýr, olivy a různé druhy zeleniny nebo oblíbené druhy ovoce.

Připravenou bylinkovou pizzu vložíme do předehřáté trouby na 200 °C a pečeme do té doby, až okraje zezlátnou.

Upečenou bylinkovou pizzu ihned podáváme.



Fotky receptu Bylinková pizza:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bylinková pizza
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !