Použité suroviny receptu Zelenina na kuskusu s broskvovou omáčkou:
2 oloupané broskve
| pěticentimetrový kousek zázvoru, oloupaný a nakrájený na tenké plátky
| 4 mladé cibulky, nakrájené na šikmé plátky
| hrst čerstvého zeleného koriandru nebo petrželky
| šťávu z jednoho citronu
| 400 g zeleniny: červené a zelené papriky, sušená rajčata, olivy, vše nakrájené na kousky
| 2 lžíce vinného octa
| 300 g kuskusu
| 150 ml bílého jogurtu
| 1 lžíci olivového oleje
| 1 lžíci kari pasty
| 200 ml vařící vody
| sůl na dochucení
Postup přípravy receptu Zelenina na kuskusu s broskvovou omáčkou:
Broskve nakrájejte na kousky a smíchejte se zázvorem, jarními cibulkami a octem.
Jogurt rozmixujte s koriandrem a solí. Kuskus a olej dejte do mísy a zalijte podle návodu vařící vodou s rozmíchanou kari pastou.
Hotový kuskus smíchejte se zeleninou a podávejte s broskvovou omáčkou a ochuceným jogurtem.
Fotky receptu Zelenina na kuskusu s broskvovou omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!