Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Candát na rýži se smetanou

fotka Candát na rýži se smetanou
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Candát na rýži se smetanou :

700 g-800 g candáta  | 200 ml kysané smetany  | 2-3 ks cibule  |  hladká mouka  | dle chuti paprika  | dle chuti sůl  | 250 g rýže  |  olej

Postup přípravy receptu Candát na rýži se smetanou :

Půlku candáta několikrát napříč nařízneme, osolíme a poprášíme směsí hladké mouky a papriky. Do pekáče nalijeme olej. Přidáme najemno nakrájenou cibuli a vypranou rýži. Vše zamícháme a osmažíme. Jakmile se rýže začne zbarvovat, zalijeme ji asi 300 ml osolené vařící vody, vložíme candáta a pokapeme olejem. Vše přelijeme smetanou a pečeme 30-35 minut v mírně rozehřáté troubě.



Fotky receptu Candát na rýži se smetanou :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Candát na rýži se smetanou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !