Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Candát se žampionovou omáčkou

fotka Candát se žampionovou omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Candát se žampionovou omáčkou:

750 g filetu z candáta  | 100 g hladké mouky  |  olivový olej  | 2 balení svíčkové omáčky v prášku  | 75 g žampionů  | 2 vejce  |  sůl

Postup přípravy receptu Candát se žampionovou omáčkou:

Candáta očistěte, vykostěte, osolte a nechte odležet. Svíčkovou omáčku připravte podle návodu na obalu. Rybu obalte v mouce, rozšlehaném vejci a opečte na oleji z obou stran dozlatova. Na zbylém tuku orestujte žampiony nakrájené nahrubo a pak je vmíchejte do omáčky. Podávejte s rýží nebo se zeleninovým rizotem.




Fotky receptu Candát se žampionovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Candát se žampionovou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !