Použité suroviny receptu Čatní ke grilovaným a pečeným masům:
1 kg zelených rajčat
| 2 přezrálá rajčata
| ½ kg jablek
| ½ kg švestek
| 20 dkg cibule
| 25 stroužků česneku
| 20 až 25 dkg cukru
| 2 dcl octa
| 1 lžička soli
| 1 lžička hořčičného semínka
| 1 lžička kmínu
| 1 lžička mletého pepře
| špetka zázvoru
| 1 sáček vanilkového cukru
Postup přípravy receptu Čatní ke grilovaným a pečeným masům:
Rajčata s jablky nakrájíme na čtvrtky, švestky vypeckujeme, oloupeme cibuli a česnek. Vše umeleme a v hlubším rendlíku dusíme s kořením asi půl hodiny. Protlak propasírujeme, dochutíme cukrem, octem a solí a vaříme ještě 20 minut
Fotky receptu Čatní ke grilovaným a pečeným masům:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!