Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čatní ke grilovaným a pečeným masům

fotka Čatní ke grilovaným a pečeným masům
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 41

Použité suroviny receptu Čatní ke grilovaným a pečeným masům:

1 kg zelených rajčat  | 2 přezrálá rajčata  | ½ kg jablek  | ½ kg švestek  | 20 dkg cibule  | 25 stroužků česneku  | 20 až 25 dkg cukru  | 2 dcl octa  | 1 lžička soli  | 1 lžička hořčičného semínka  | 1 lžička kmínu  | 1 lžička mletého pepře  | špetka zázvoru  | 1 sáček vanilkového cukru

Postup přípravy receptu Čatní ke grilovaným a pečeným masům:

Rajčata s jablky nakrájíme na čtvrtky, švestky vypeckujeme, oloupeme cibuli a česnek. Vše umeleme a v hlubším rendlíku dusíme s kořením asi půl hodiny. Protlak propasírujeme, dochutíme cukrem, octem a solí a vaříme ještě 20 minut


Fotky receptu Čatní ke grilovaným a pečeným masům:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Čatní ke grilovaným a pečeným masům
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !