Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Školní rok a školní prázdniny v roce 2019/2020Školní rok a školní prázdniny v roce 2019/2020
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 22.08. 2019
Dnes má svátek Bohuslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Česnekovo-nivový chléb

fotka Česnekovo-nivový chléb
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 125 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 44

Použité suroviny receptu Česnekovo-nivový chléb:

350 ml vody  | 1 lžička soli  | 1 lžička cukru  | 1 a 1/2 lžíce oleje  | 1/2 hrnku rozdrobené nivy  | 4-5 rozmačkaných stroužků česneku (podle toho, jak ho máte rádi, já dala jen 1)  | 540 g mouky (míchám tak 140 g hladké, 200 g celozrnné pšeničné a 200 g celozrnné žitné, ale zase záleží na chuti)  | 1 lžička droždí

Postup přípravy receptu Česnekovo-nivový chléb:

Nahoře se těsně před pečením může potřít olivovým olejem, takže se pak pěkně leskne. Program - celozrnný, kůrka střední.


Fotky receptu Česnekovo-nivový chléb:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Česnekovo-nivový chléb
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !