Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 09.09. 2025
Dnes má svátek Daniela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vypečený vzdušný chléb

fotka Vypečený vzdušný chléb
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 32

Použité suroviny receptu Vypečený vzdušný chléb:

320 g celozrnné pšeničné mouky  | 15 cl horké vody  | 1/4 lžičky soli  | 1 a1/2 lžičky tuku  |  olej na pečení

Postup přípravy receptu Vypečený vzdušný chléb:

Prosijeme mouku, smísíme ji se solí a postupně přidáváme vodu, až vznikne hutné těsto. Přidáme rozpuštěný tuk a hněteme 15 minut, dokud těsto není hladké a pružné. Necháme je půl hodiny odležet. Pak si namastíme ruce olejem a vytvoříme koule o průměru 4 cm. Na slabě pomaštěném vále vyválíme placky o průměru 10 cm.
V pánvi rozpálíme olej, opatrně do něho vložíme placku a přitiskneme ji ke dnu. Za 10 sekund placka vyběhne, pak ji obrátíme. Hotový chléb má být světlý, lehce zlatový. Necháme ho okapat a podáváme.


Fotky receptu Vypečený vzdušný chléb:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vypečený vzdušný chléb
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !