Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 02.06. 2024
Dnes má svátek Jarmil
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chlazená polévka z podmáslí, ředkviček a paprik

fotka Chlazená polévka z podmáslí, ředkviček a paprik
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 21

Použité suroviny receptu Chlazená polévka z podmáslí, ředkviček a paprik:

400 ml podmáslí  | svazek ředkviček  |  petrželka  | 1 velká zelená paprika  |  sůl a bílý pepř  | dle chuti tmavé pečivo

Postup přípravy receptu Chlazená polévka z podmáslí, ředkviček a paprik:

Papriku na suché pánvi opečeme ze všech stran. Tenkou slupku oloupeme, papriku nakrájíme na kousky. Ředkvičky očistíme, polovinu nakrájíme na plátky a zbývající kuličky nasekáme na kousky. Petrželovou nať jemně nasekáme.
Podmáslí s paprikami a ředkvičkami mixujeme 2 minuty, přidáme sůl, pepř a část zelené petrželky. Ještě krátce promixujeme a rozdělíme do misek.
Polévku z podmáslí zdobíme kolečky ředkviček a zbytkem petrželky. Polévku z podmáslí podáváme vychlazenou s tmavým pečivem.


Fotky receptu Chlazená polévka z podmáslí, ředkviček a paprik:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Chlazená polévka z podmáslí, ředkviček a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !