Použité suroviny receptu Čínská polévka s vepřovým masem a dýní:
2 šálky libového vepřového nakrájeného na malé kousky
| 2 kávové lžičky škrobové moučky a sójové omáčky
| 5 šálků vývaru
| 2 šálky namočených a pokrájených hub
| 3 šálky dýně pokrájené na malé kostky
| sůl
| 1 kávová lžička sezamového oleje
Postup přípravy receptu Čínská polévka s vepřovým masem a dýní:
Pokrájené maso promísíme se škrobovou moučkou, solí a sójovou omáčkou. Když vývar začne vřít, vsypeme do něj maso a pokrájené houby. Vaříme nejméně půl hodiny. Čtvrt hodiny předtím, než chceme polévku podávat, přidáme nakrájenou dýni a sezamový olej pro zjemnění chuti.
Fotky receptu Čínská polévka s vepřovým masem a dýní:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!