4 cibule
| 300 g mletého masa
| petrželka
| 200 g hub
| 1 rajče
| sůl, pepř
| 250 ml vývaru
| 50 g parmazánu
| 2 lžíce rajského protlaku
| 1 lžička oregana
Postup přípravy receptu Cibule s mletým masem :
Cibule oloupeme a vcelku je 3 minuty blanšírujeme, pak vyjmeme, odřízneme vršky a vnitřky vydlabeme. Dužinu nasekáme a promícháme s mletým masem. Troubu předehřejeme na 200°C. Petrželku nasekáme. Houby očistíme a spolu s rajčaty je nakrájíme na kostičky. Vše přimícháme k masu, okořeníme a směsí cibule naplníme. Vložíme je do vymazané formy, podlijeme vývarem a 50 minut přiklopené pečeme. Po 35 minutách cibule posypeme pokrájeným sýrem a oreganem a do šťávy přidáme protlak.
Fotky receptu Cibule s mletým masem :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!