Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zelené klopsy v sýrové omáčce

fotka Zelené klopsy v sýrové omáčce
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Zelené klopsy v sýrové omáčce:

300 g zmraženého špenátu  | 250 ml nízkotučného tvarohu  | 2 vejce  | 50 g ovesných vloček  | dle chuti: sůl a pepř  | dle chuti: muškátový květ  | 40 g nivy  | 200 ml šlehačky  | 40 g parmazánu  | 1 špetka celeru

Postup přípravy receptu Zelené klopsy v sýrové omáčce:

Špenát necháme rozmrazit a přes plátýnko z něj vymačkáme co nejvíce vody. Z tvarohu, vajec a ovesných vloček uděláme těsto, které osolíme, opepříme a ochutíme muškátem. Přidáme špenát a dobře promícháme. Osolenou vodu uvedeme do varu, knedlíky nabíráme lžící a opatrně je vkládáme do vody. Vaříme při mírném varu. Doba vaření je cca 15 minut, knedlík by měl vyplout na hladinu. Nivu svaříme se šlehačkou a parmazánem, dochutíme. Knedlíky upravíme na talíř, přelijeme omáčkou a ozdobíme na kostičky nakrájenými rajčaty.


Fotky receptu Zelené klopsy v sýrové omáčce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zelené klopsy v sýrové omáčce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !