Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Fazole na burgundský způsob

fotka Fazole na burgundský způsob
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Fazole na burgundský způsob:

300 g červených fazolí  | 200 g prorostlé slaniny  | 2 cibule  | 200 g mrkve  | 1/8 l suchého červeného vína  |  špetka soli  |  špetka pálívé papriky  | 1 lžíce hladké mouky  | 1 lžíce másla  | 2 snítky tymiánu

Postup přípravy receptu Fazole na burgundský způsob:

Fazole namočíme na 12 hodin do studené vody. Potom 1 1/2 hodiny vaříme v té samé vodě a necháme odkapat. Slaninu nakrájíme na kostičky. Cibuli oloupeme a rovněž nakrájíme na kostičky. Očištěnou mrkev nakrájíme na kolečka. Kostičky slaniny vyškváříme ve velkém hrnci. Na škvarkách 3 minuty za stálého míchání smažíme cibuli a mrkev. Přidáme okapané fazole, červené víno, sůl, pálivou papriku a vše dohromady vaříme přiklopené při mírné teplotě 20 minut. Mouku smícháme s máslem, za stálého míchání rozpustíme ve fazolovém vývaru a vaříme 10 minut. Tymián nasekáme a před podáváním posypeme na fazole.


Fotky receptu Fazole na burgundský způsob:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Fazole na burgundský způsob
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !