Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Filátka ze pstruha v žampionové košilce

fotka Filátka ze pstruha v žampionové košilce
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Filátka ze pstruha v žampionové košilce:

3 porce pstruh  | 1 hlíza čerstvého fenyklu  | 200 g žampióny  | 150 g tvrdý sýr  |  zeleninový vývar  | podle chuti: jablečný ocet  |  citrón  |  máslo  |  mletý zázvor  |  kari  |  býlí pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Filátka ze pstruha v žampionové košilce:

Ze pstruhů odkrojíme filátka bez kosti a dáme do marinády z octa, citrónové šťávy, mletého pepře, kari a trochy soli. Necháme několik hodin odležet na chladném místě. Fenykl omyjeme, rozdělíme na osminky, povaříme v zeleninové vývaru se zázvorem a pak vložíme do máslem důkladně vymazaného pekáčku. Marinovaná filátka krátce osmahneme po obou stranách na másle dozlatova a rozložíme v pekáčku na fenykl. Rybu poklademe plátky žampiónů a posypeme strouhaným sýrem. Pečeme ve středně vyhřáté troubě, dokud se sýr nerozpustí a nezrůžoví.



Fotky receptu Filátka ze pstruha v žampionové košilce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Filátka ze pstruha v žampionové košilce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !