400 g rybího filé
| 1/2 ks celeru
| 1 ks cibule
| 100 g bílého jogurtu
| 1 lžíce majonézy
| 1 lžíce zelené natě
| 1 ks bobkový list
| 4 kuličky celého pepře
| 4 kuličky nového koření
| pepř
| sůl
| citronová šťáva
Postup přípravy receptu Filé salát:
Filé pokapeme citronovou šťávou, po chvíli dáme vařit do malého množství osolené vody, do které dáme koření zavázané v gáze. Nastrouháme celer na nudličky a pokapeme citronovou šťávou. Cibuli pokrájíme na malé kousky a vše smícháme. Přidáme kousky uvařené ryby, sůl, pepř, jogurt a majonézu. Lehce promícháme a necháme odležet v chladu. Ozdobíme sekanou zelenou natí. Podáváme se zeleninových salátem.
Fotky receptu Filé salát:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!