Použité suroviny receptu Treska s indickou omáčkou:
400 g tresky
| olivový olej
| 1 malá cibule
| 2 zelené papriky
| 1 konzerva krájených rajčat
| špetka koření Garam masala
| 165 ml kokosového mléka
| Solčanka
| bylinková sůl
Postup přípravy receptu Treska s indickou omáčkou:
Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a na tenké nudličky nakrájené papriky. Přidáme nakrájená rajčata, ochutíme kořením Garam masala a chvíli podusíme. Pak zalijeme kokosovým mlékem a přidáme Solčanku dle chuti. Na jiné pánvi si na oleji osmahneme rozmraženou tresku posypanou bylinkovou solí. Opečenou tresku dáme na talíře a přelijeme indickou omáčkou. Podáváme s vařeným bramborem.
Fotky receptu Treska s indickou omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!