Použité suroviny receptu Filé v kokosovém kabátku:
600 g rybího filé
| 100 g kokosu
| 600 g celeru
| 3 ks banány
| 200 ml šlehačkové smetany
| 3 lžíce másla
| 1-2 ks citrony
| 1 ks žloutek
| kari
| mletý bílý pepř
| sůl
Postup přípravy receptu Filé v kokosovém kabátku:
Filé osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou a necháme 5 minut odležet. Na suché pánvi opražíme do růžova kokos, necháme vychladnout, přimícháme žloutek a lžíci citronové šťávy. Ve směsi obalíme filé. Celer nakrájíme na tenké plátky a povaříme ve slané vodě do měkka. Na kolečka nakrájené banány opečeme na másle. Vymazaný pekáč obložíme celerem a banánem, zalejeme smetanou s kari. Na vrch rozložíme obalené filé. Rybu dáme zapéct do trouby asi na 20-30 minut. Podáváme s brambory.
Fotky receptu Filé v kokosovém kabátku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!