Postup přípravy receptu Filety z mořčáka v kapustových listech:
Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Ve vařící osolené vodě spaříme 5 minut listy kapusty. Poté ihned zchladíme studenou vodou a necháme okapat na papírové utěrce. Z listů vyřízneme střední tvrdší části.
Na oleji zesklovatíme drobně nakrájenou cibuli. Přidáme špetku papriky a vložíme filety kůží dospodu. Zprudka 2 minuty opečeme. Osolíme a opepříme.
Každý filet položíme na 2 listy kapusty a doplníme cibulí a koriandrem. Listy přeložíme tak, aby vznikl balíček. Přendáme do pekáčku a v troubě 5-7 minut zapečeme.
Fotky receptu Filety z mořčáka v kapustových listech:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!