Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Filety z platýse na šampaňském

fotka Filety z platýse na šampaňském
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 26

Použité suroviny receptu Filety z platýse na šampaňském:

2 porce platýse  | 25 g másla  | 4 kloboučky hub  | 75 g nakrájených hub  | 2 nadrobno nakrájené šalotky  |  citronová šťáva  | 1/4 láhve šampaňského nebo suchého bílého vína  | 2 lžíce brandy  | 3 lžíce smetany ke šlehání  | 2 žloutky  |  nakrájená petrželová nať

Postup přípravy receptu Filety z platýse na šampaňském:

Filety osolíme a svineme kůží dovnitř. Na pánvi rozehřejeme máslo, přidáme houby a šalotku a opékáme 3-5 minut. Kloboučky hub odložíme stranou.
Přidáme svinuté filety, citronovou šťávu a šampaňské a zakryté pomalu dusíme doměkka. Hotovou rybu vyjmeme a šťávu odpaříme. V misce smícháme brandy, smetanu, žloutky a přidáme směs do šťávy z ryby. Minutu nebo dvě ji zahříváme, ale nevaříme, a pak nalijeme na filety. Nakonec rybu posypeme petrželovou natí a ozdobíme kloboučky hub.


Fotky receptu Filety z platýse na šampaňském:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Filety z platýse na šampaňském
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !