Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 22.09. 2018
Dnes má svátek Darina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Fondue

fotka Fondue
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Fondue:

500 g ementál  | 1 ks česnek - stroužek  | 200 ml bílé víno  | 1 lžíce koňak  | 1 lžíce solamyl  |  strouhaný muškátový oříšek - špetka  |  mletý bílý pepř podle chuti  |  čerstvý chléb

Postup přípravy receptu Fondue:

Ohnivzdornou nádobu vytřeme rozkrojeným česnekem, vlijeme do ní téměř všechno víno, přidáme koření a zvolna přivedeme k varu. Do vroucího ochuceného vína nasypeme drobně pokrájený sýr a za stálého míchání jej necháme dokonale rozpustit. Pak vmícháme solamyl, rozpuštěný ve zbylém víně, přidáme koňak a krátce povaříme.



Nádobu přeneseme na jídelní stůl, kde ji postavíme na ohřívač s malým plamenem. Chléb nakrájíme na kostičky a podáváme v míse zvlášť.



Kousky chleba napichujeme na dlouhé vidličky a námáčíme v horké sýrové omáčce - fondue.


Fotky receptu Fondue:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Fondue
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !